BEHANDELINGEN


Een gezichtsbehandeling kan uit de volgende modules bestaan. Afhankelijk van de gekozen behandeltijd

en wensen. Een behandeltijd va 60 minuten bevat 6 Modules.

 

1. Dubbele Reiniging Modules

2. Exfoliatie Modules

3. Extracties Modules

4. Touch Therapie Modules

5. Deep Treatment Modules

6. Dermal Layering Modules

 

Deelbehandelingen kunnen we integreren in een behandeling.

 

Gezichtsbehandelingen

Huidanalyse

Huidadvies

Verven, harsen en epileren

Verwijderen van steelwratjes couperose en pigmentvlekken

Jeugdbehandeling (acné)

Make-up advies en verkoop

 

 

 

BIO SURFACE PEEL

BioSurface Peel is een krachtig systeem ter  bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute en biedt huidverbetering op het hoogste niveau. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarriere te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.

 

belangrijkste voordelen van deze peeling:
  • bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes
  • vermindert pigmentatie en verheldert de huid
  • behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne
  • stimuleert de collageenproductie
hoe werkt het?

De peeling bestaat uit 4 stappen: de voorbereiding, het verzachten/verweken van de huid, de daadwerkelijke peeling en ten slotte de neutralisatie. Door laag op laag te werken wordt een krachtige peeling gecreeerd, die qua intensiteit kan worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Het ionactive system

Het IonActive System is een treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

 

IONACTIVES

Het systeem bestaat uit vier IonActives. Dit zijn in water oplosbare en elektrisch geladen  ingrediëntenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingrediënten, waarvan minimaal één ingekapseld ingrediënt. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:

  • Retinol 1% IonActive verstevigd de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
  • Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
  • Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
  • Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.

GELLOIDS

Naast de vier IonActives bevat het systeem een Endothermische Gelloid. Gelloids kunnen worden omschreven als een kruising tussen een masker en een massagecreme. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als 'seal laag' op de huid te blijven liggen. De  Endothermische Gelloid zorgt voor een verkoelend effect.
Het IonActive System maakt deel uit van Dermalogica's Professional Expert Strength productlijn en mag dus uitsluitend worden gebruikt door Dermalogica Experts. Deze ION Active behandeling wordt afhankelijk van het facemapping resultaat geïntegreerd in de behandeling,