JEUGD


De tienerhuid is vaak uit balans en moet beschermd worden om schade later te voorkomen. Het blijkt dat puistjes bij tieners en jongvolwassenen nogal eens aanleiding geeft voor depressies.

Het doel van een jeugdbehandeling is de huid te ontdoen van oneffenheden, waardoor het ontstaan van puistjes steeds verder teruggedrongen wordt. Met het diep reinigen van de huid breng je steeds meer balans in de huid.

Tijdens de behandeling wordt er advies gegeven over huidverzorging en uitleg gegeven over het ontstaan van puistjes. Wat kan je wel doen en wat kan je beter niet doen. Door meer  begrip te krijgen over het ontstaan van puistjes en kennis te hebben van huidverzorging, neem je al een heel stuk onzekerheid weg. Goed voor je huid zorgen is een onderdeel van je dagelijkse hygiëne.

De prijs voor een jeugdbehandeling bedraagt 35,-- euro.

 

CLEARSTART

Voor de jeugd heeft Dermalogica een speciale jeugdlijn ontwikkeld, ClearStart.

ClearStart zorgt voor een gezonde evenwichtige huid. De combinatie jeugdbehandeling en thuisgebruik bevordert het herstel van de jeugdige huid.

Soms is er maar heel weinig nodig om balans te creeeren en kan het gebruik van wisselende producten en het gebruik van vaak agressieve producten leiden tot meer talgproductie en daardoor tot meer puistjes.

De ClearStart serie bestaat uit producten (reiniger, scrub, masker en cremes), die allemaal op een prettig prijsniveau liggen.

Ook de ClearStart serie is online te bestellen via de banner op de home pagina.

 

Huidverzorging voor de jeugd moet kwalitatief goed zijn en betaalbaar.