LAATSTE NIEUWS


Silken Tan

Nieuw van Barbara Bort.. de poederfoundation. Verkrijgbaar in twee tinten en camoufleert, geeft een bescheiden glans, hydrateert en als highlighter te gebruiken! 
Prijs € 25,90

Ultra Calming Duo

Voor een gevoelige huid, een rosacea huid, een couperose huid, heeft Dermalogica dit nieuwe duo op de markt gebracht. De booster is een olie en de calm water gel is een moisturizer die over de booster aangebracht wordt. Je huid hersteld en roodheid wordt verminderd.

Ultra Calming ten top!

prijs op aanvraag

Sound Sleep Cocoon

Deze creme-gel herstelt je huid in de nacht. Immers onze huid heeft een ander ritme dan wij overdag.

In de nacht gaat je huid aan het werk en met deze nachtcreme breng je de balans weer terug. 

Aanbrengen, goed ademen en dan www.soundsleepcocoon.com voor relaxte muziek, waarmee je goed kan slapen. Een echte parel op je nachtkastje!

Prijs € 89,90

 

Dermalogica PreCleanse Balm

Dermalogica introduceert naast de PreCleanse de PreCleanse Balm, die geschikt is voor alle huidcondities, met name voor de normale tot droge huid. Bij het aanbrengen smelt de balsem tot een rijke conditionerende olie die gemakkelijk make-up en vuil oplost. De meegeleverde reinigingshandschoen zorgt voor een nog effectievere reiniging.

Prijs € 49,90

LASHEXTENDER en BROWEXTENDER

Twee bijzondere producten zijn de LashExtender en BrowExtender van Divaderme.

De LashExtender is voor lange volle wimpers. De werking is als volgt: mascara - lashextender - mascara. Het is vriendelijk voor je wimpers, beschadigt niet en gemakkelijk te verwijderen met eye make-up remover. De prijs van een LashExtender is € 25,-- en kan eventueel verzendkostenvrij toegestuurd worden. Gebruik hiervoor het contactformulier.

 

De Brow Extender geeft mooie volle gelijkmatige wenkbrauwen. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft de gehele dag zitten. Het geeft een natuurlijke look. De BrowExtender is er in verschillende tinten. Prijs € 35,--. 

 

Biolumin-C serum 94,90